Voorbeeld Blogbericht

Dit is een voorbeeld van een eerste blogbericht. Je kunt deze vinden onder “Berichten” in je WordPress beheerpaneel.

Na deze zin zie je een “lees verder” link staan, hiermee hou je jouw homepage netjes en overzichtelijk.

Beginnen met een plaatje

Dit blogbericht begint met een plaatje welke ingesteld staat als “uitgelichte afbeelding“, daarmee geef je jouw blog wat meer kleur en nodig je meer uit tot lezen (een plaatje zegt meer dan duizend woorden).

Kop 2

en Kop 3

In een blogbericht kun je tussenkoppen gebruiken, in de editor zie je dat je kunt kiezen uit verschillende koppen. Deze tussenkoppen geven wat structuur en overzicht maar dragen ook bij aan de zoekmachine vriendelijkheid van je blogbericht. We raden je aan om alleen Kop 2 en Kop 3 te gebruiken.

Categorie

Je ziet dat deze blogpost in de categorie “geen categorie” staat. In WordPress kun je deze categorieën beheren via Berichten – Categorieën. Geef je categorie ook een goede titel en omschrijving mee zodat je beter gaan scoren in Google.

Meer informatie over het plaatsen van blogberichten vind je hier in de Phoenix Handleiding.

Over de schrijver
Ik help bedrijven, organisaties en hun medewerkers om beter om te gaan met hun stressvolle leven. En daarnaast ook om de ziektetermijn en de ziektekosten zo kort en zo laag mogelijk te houden. Dat doe ik door preventieve coaching op ziekte-uitval, zoals overspannenheid en burn out. Hiermee help ik bedrijven en organisaties aan minder mentaal ziekteverzuim, aan lagere ziekteverzuimkosten, kortere ziekteverzuimperiode en aan productievere en vitalere werknemers. Dit levert hen betere resultaten op in geld en geest en tevredener en blijere werknemers met een energiekere en duurzamere levensstijl voor in leven en werken. ☎ 0610-518668 ✉ info@hetlevenleren.nl
Reactie plaatsen