Vitaliteitsontwikkeling Individueel

Werken aan een Duurzamer & Energieker Leven en Werken!

Wat is jouw volgende stap?

Stress op de werkvloer is inmiddels beroepsziekte nummer één in Nederland. Meer dan één miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out en andere werkgerelateerde psychische ziektes. Iemand met een burnout kan binnen 6 maanden weer hersteld zijn, maar terugvallen ligt dan vaak op de loer. Bij een ander deel van de mensen duurt de burn-out een stuk langer en kan het een jaar of zelfs wel twee jaar duren.Hoe is met met jouw mentale gezondheid gesteld?


Tijdens een Vitaliteits Ontwikkel Traject gaan we in een half jaar tot een jaar samen werken aan het ontwikkelen van een duurzamere en energiekere levensstijl voor leven en werken.


Wat vind je belangrijk in het leven? Waar word je blij van? Waar loop je tegen aan? Wat vind je lastig? Waar zit jouw energielek? Wat kan je anders doen en hoe? Waar wil je naartoe? Waar verlang je naar?.......

Levenswijsheden

" Happiness is the highest form of health " 

  " A healthy outside starts from the inside "
" Happiness is not something ready made. It comes from your own actions "
" Wijsheid is weten, erkennen, aanvaarden 

en veranderen "

" Bewustheid is het begin van een transformatieproces,

waarbij je kunt kiezen voor een andere manier van zijn "

We don't grow when things are easy. We grow when we face challenges

- Unknown -

Preventieve Coaching 

Door verschillende methodieken en kennis over dit soort levensvragen, help ik je op weg naar een een energieker, vreugdevoller en duurzamer leven. We onderzoeken een levensstijl die het beste bij jou past en die jij dus vol kunt houden in deze rat-race maatschappij. Zodat jij met meer rust, energie en levensvreugde je leven kunt leiden. Door middel van preventieve coaching krijg je:


  • Meer rust
  • Meer energie
  • Meer levensvreugde
  • Meer zingeving
  • Meer plezier
  • Een vitalere, evenwichtige  & mentaal gezonde levensstijl!!

Wil je starten? Bel mij gerust als je twijfelt of als je meer informatie wilt op 06 - 10 51 86 68.

Jouw investering

De beste investering die je kunt doen is de investering in jezelf of in jouw medewerker(s). Zo kun jezelf of je medewerker(s) zich verder ontwikkelen en doorgroeien. Als je bang bent om jezelf of je medewerker(s) te ontwikkelen, dan zet je een rem op jezelf of je bedrijf. A year from now, you will wish you had started today! 

Traject voor een half jaar : 

Voor bedrijven en organisaties € 2.250,= per persoon exclusief BTW

Voor particulieren op aanvraag

Traject voor een jaar : 

Voor bedrijven en organisaties € 3.250,00 per persoon exclusief BTW

Voor particulieren op aanvraag


Dus wacht niet langer en ga er nu gelijk voor; bel of mail mij op 06-10 51 86 68 of info@hetlevenleren.nl.


Lokatie : Praktijk Het Leven Leren, De Deel 22a, Emmeloord of in overleg op lokatie.


Vergoedingsmogelijkheden coaching vanuit werkgever

Wi jij graag gecoacht worden en wil jij weten welke mogelijkheden er voor jou voor vergoeding zijn? De meeste werkgevers hebben een (jaarlijks) budget voor persoonlijke ontwikkeling, opleiding of verzuimpreventie. Ga je mogelijkheden na bij je werkgever, leidinggevende of HR manager. 


Waarom kies ik voor een NOBCO coach

Als beroepscoach ben ik aangesloten bij de NOBCO en werk ik volgens de IEGC (Internationale Ethische Gedragscode) voor coaches en mentoren. Coaches sluiten zich aan bij de NOBCO omdat ze waarde hechten aan kwaliteit en zichzelf willen blijven ontwikkelen in hun professie als coach. Jou biedt het meer zekerheid bij de keuze van je coach. " Kies voor zekerheid. Kies een NOBCO Coach".


Waar kan ik mijn suggestie of mijn klacht doorgeven?

Mocht je suggesties of een klacht hebben over het coachtraject, voel je dan vrij om dit bij mij ter sprake te brengen. Dit kan in een gesprek in persoon of telefonisch. Coaching gaat uit van een gelijkwaardige relatie tussen gecoachte en coach. Neem het voortouw als de coaching niet aan je verwachting voldoet.

Mocht je na dit gesprek met mij als coach jouw probleem onverhoopt niet opgehelderd zijn, dan kan je via email een officiële klacht indienen volgens het Klachtenreglement van Stichting NOBCO bij het secretariaat van de NOBCO (Email: info@nobco.nl).